CUM FUNCTIONEAZA ENVIROTABS?

Experiment privind folosirea EnviroTabs, Andrei Shauro - reducere consumul cu 35% 
EnviroTabs este un balsam, care actioneaza ca un comutator in procesul de combustie de combustibil.
In loc de a se combina sau sa modifice combustibilul ca si alti aditivi, EnviroTabs utilizeaza linia de alimentare ca un canal pentru a ajunge la motor.
Odata ajuns acolo, acesta creeaza o pelicula foarte subtire pe peretii motorului din camera de combustie, pelicula care permite combustibilului sa arda mult mai eficient.
EnviroTabs imbunatateste in acelasi timp economia de combustibil, creste puterea motorului si reduce emisiile de gaze.
Arde particulele de carbune si produce o reacție chimica catalitica care are loc la o temperatura mai joasa.
Particulele de combustibil incep sa arda la temperaturi cat mai scazute - la 200 ° C, fata de 600 ° C. Aceasta reactie chimica permite ca impuritatile si depunerile de carbon sa fie eliminate complet.
Din cunostintele noastre, cea mai mare pierdere de eficienta a unui motor auto este pierderea de caldura.
Caldura este energia degajata de amestecul de combustibil si aer, prin atingerea unui maximum de Caldura, se declanșeaza explozia obtinand puterea necesara pentru operarea vehiculului.
Atat pereții cilindrului cat si capul pistonului sunt raciti cu apa, iar pistoanele sunt racite de ulei. Stratul subtire generat de EnviroTabs inhiba transferul de caldura radianta.
Prin cresterea temperaturii de ardere in camera de ardere, performanta motorului poate fi crescuta, in timp ce se reduce consumul de combustibil si emisiile de gaze.
Recuperarea de caldura este cea mai buna metoda care poate reduce emisiile nocive, creste economia de combustibil, imbunatateste performanta motorului, prelungește viața uleiului de motor si implicit viața motorului.
Functioneaza cu toate tipurile de combustibili?
EnviroTabs functioneaza la nivelul chimic a procesului de ardere si, prin urmare, lucreaza in exact acelasi mod, indiferent de tipul de combustibil utilizat.
EnviroTabs este conceput a fi utilizat cu toate tipurile de benzina si motorina, care include E- 85, combustibil mixt pentru motoarele in doi timpi si in amestecuri de motorina (iarna, vara).
EnviroTabs functioneaza pe orice motor cu combustie autovehicule, camioane, motociclete,ngeneratoare,tractoare, barci.
Nu trebuie decat sa adaugați comprimatele EnviroTabs in rezervorul de combustibil inainte de umplerea rezervorului. Comprimatul se va dizolva complet in cateva minute, de multe ori inainte de a fi terminat  umplerea rezervorului.
Comprimatele odata dizolvate, trec prin linia de combustibil si dincolo de filtrul de combustibil ca un operator de transport.
EnviroTabs nu modifica sau altereaza in nici un fel combustibilul.
Tehnologia din spatele produsului a fost dezvoltata ca un rezultat al muncii experimentale cu privire la modificarea ratei de ardere pentru sistemele de propulsie utilizate in industria aerospatiala rachete solide.
Mai multe informatii pe Postare by Envirotabs reduce consumul de combustibil la masina.